mandag 9. mars 2009

Perleblomst & Narciss

Shopping i Lyngdal


Vi tok turen inn til Lyngdal på lørdagen og da må jeg som regel ta turen innom Moster Mollys butikk. Her er det mye koselig. Som denne lille krukka til å ha godt oppi.


Jeg kjøpte også 2 telysholdere og en annen krukke som jeg puttet smørbukk oppi.:)



Disse hjertene skal søsteren min få. Hun liker engler.

Vanter

Mormoren til samboeren min strikker masse til lillegutten vår, og jeg er heldig og får noe innimellom. Som disse flotte vantene. Jeg skal legge ut flere bilder av alt hun har strikket utover i bloggen etterhvert. Hun drev tidligere å strikket til en butikk i Stavanger.

Hyttetur



Vi var på hyttetur til Lyngdal i helga. Hytten er en gammel låve som er bygget om til hytte. Den tilhørte farmor og farfaren til samboeren min, men nå er det faren og vi som reiser. Her har det meste "beholdt"stilen siden 1970 tallet tenker jeg. Men noen møbler som er mye eldre. Farfaren var veldig flink med hendene og har malt mange bilder og drev med rosemaling. Nedenfor er det bilde av utedo som faren til samboeren min har bygget. Om Våren/sommeren er det flott her nede da det er mange fine blomster og trær på tomten. Vi ser frem til å se knoppene springe ut.





Det ligger et gammelt skolehus rett ved hytta som jeg syns er så koselig. Måtte ta et bilde av det. Vi henter drikkevann her i vinterhalvåret.